خریدار بالاترین قیمت حواله های سورن موتور ملی و پژو 207 و پارس تابستان هستیم
اندیکاتور باند بولینگر در سال ۱۹۸۰ به دست جان بولینگر درست شد که برای بزرگ کردن یک اندیکاتور دست به کار شدند. اسم اندیکاتور هم از اسم خالق آن گرفته شده است. جان بولینگر به عنوان فردی که تجربه زیادی در طریقه محاسبه جابهجایی قیمت را در گذشته داشته در دنیا میشناسند.
همانطور که میدانید در بازارهایی مثل بازار رمز ارز نوسانهای زیادی وجود دارد که در این شرایط بهترین مسیر برای تعین تایم خروج از بازار شناسایی کف و سقف نوسان میباشد که بتوانند اون را -=به عنوان کانالی مشخص کرد. اندیکاتور باند بولینگر به همین پایه کار میکند یعنی سقف و کف را در نظر میگیره و جابهجایی قیمت رو تعیین میکند.
اجزای تشکیل دهنده اندیکاتور باند بولینگر
۱. باند بالایی Upper Band
۲. باند وسط Middle Band
۳. باند پایینی Lower Band
– باندهای بالا و پایین نشان دهنده انحراف استاندارد پایین و بالا نسبت به خط میانی هستند.
– باند وسط نیز درواقع همان میانگین متحرک ساده Simple Moving Average است.
معمولاً نرمافزارها و سایتهایی که به کاربران خود ابزارهای تحلیل تکنیکال را عرضه میدهند دوره زمانی این اندیکاتور را روی ۲۰ قرار میدهند که مقدار مناسبی برای بیشتر معامله گران است.
این به این معنا نیست که شما نمیتوانید مقدار آن را تغییر دهید شما قادر به بالابردن و پایین آوردن مقدار موردنظر هستید که تغییر آن وابسته به دانش و مهارت شما است که در تایم فریم های مختلف چه عملکردی دارید.
شناسایی روند قیمت با باند بولینگر
با استفاده از اندیکاتور باند بولینگر میتوانید روند قیمت را به طور صحیح تشخیص داده و بر اساس استراتژی که دارید عمل کنید.
- در مرحله اول باید از دو اندیکاتور بند بولینگر استفاده کنید که برای یکی از آنها Deviation ±۱ در نظر بگیرید و برای اندیکاتور دیگر Deviation ± ۲ را روی نمودار قیمت انجام دهید.
- بهتر است رنگ هرکدام یک از باندها را تغییر دهید تا در روند تشخیص دچار اشتباه نشوید.
- اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation +2 باشد، میتوانید نتیجه بگیرید که قیمت روند صعودی را در پیش میگیرد.
- اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation +2 باشد نیز نشاندهنده نزولی بودن روند حرکت قیمت است.
- توجه کنید که اگر حرکت قیمت بین Deviation +1 و Deviation -1 نمایش داده شود، یعنی روند قیمت قصد دارد رنج بزند و تکلیف مشخصی ندارد.
اشباع خرید و اشباع فروش با اندیکاتور باند بولینگر
قیمتها همیشه میل به برخورد با باندهای بالا و پایین دارند. به این حرکت که مدام انجام میشود حرکت پینگ پنگی بین باندها میگویند. منطقه اشباع فروش زمانی رخ میدهد که مقدار قیمت روند از قسمت باند پایین عبور کند و آن را پشت سر بگذارد. در چنین وضعیتی این احتمال وجود دارد که قیمت روندی صعودی داشته باشد تا بتواند روند را به بخش داخلی بازگرداند.
- استفاده از اندیکاتورها در هر بازاری متفاوت عمل میکند، یعنی ممکن است با استفاده از اندیکاتور باند بولینگر بتوانید در بازارهای مالی مختلف نتایج متفاوتی بگیرید. بهعنوان مثال اگر از باند بولینگر در بازار رنج استفاده کنید نتیجه خوبی میگیرید اما این در حالی است که در بازاری که روند قدرتمندی دارد ممکن است باند بولینگر با مشکلاتی همراه باشد.
- برای استفاده از بولینگر ابتدا باید روند نمودار را مشخص کنید و بعد از آن اگر روند صعودی باشد با بهدستآوردن یک سیگنال وارد معامله شوید زمانی ورود پیدا کنید که قیمت موردنظر شما به نقطه مرتبط با اشباع فروش رسیده باشد.
- اگر به فکر این هستید که از این اندیکاتور در روند نزولی استفاده کند باید از سیگنالهایی که در جهت فروش هستن استفاده کنید. یعنی فقط از سیگنالهایی برای ورود به معامله استفاده کنید که مربوط به اشباع خرید هستند.
استراتژی فشردگی اندیکاتور باند بولینگر
هنگامی که قیمت موردنظر در بازهای مشخص و محدود حالت فشردگی به خود بگیرد نوسان کوتاهی از خود نمایش میدهد که بعد از آن نمودار قیمت وارد حرکتی بزرگ میشود. عملکرد این استراتژی به این شکل است که قیمت موردنظر بعد از سپری کردن زمان و بعد از جمعکردن حجم زیاد و استراحت در روندی جدید شروع به حرکت میکند.
- در اولین مرحله باید در بین باندهای اندیکاتور بولینگر قیمت را بهصورت مستمر پیگیری کنید.
- باندهای بولینگر در این استراتژی به یکدیگر نزدیک میشوند و بهنوعی فشرده میشوند.
- زمانی میتوانید به بازار موردنظر ورود پیدا کنید که قیمت در تایم فریم موردنظر کمی نوسان داشته باشد.
- برای شناسایی حرکت بزرگ قیمت باید به خارج شدن قیمت در یکی از باندهای پایین یا بالای اندیکاتور توجه کنید زیرا حرکت بزرگ از آن قسمت آغاز میشود.
- شرایطی برای خرید مناسب است که قیمت از قسمت باند بالایی خارج شود.
برای دیدن مطالب بیشتر روی لینک های زیر کلیک کنید
بسیار عالی که این مقاله را برای ما به اشتراک گذاشتین واقعا سپاسگزارم ازتون