معرفی رمز ارز

ارز دیجیتال ترون چیست؟ آیا ترون ارزش سرمایه‌گذاری دارد؟

متاسفانه به دلیل افزایش قیمت کارخانه ایران خودرو و سایپا تا زمان قطعی شدن قیمت خودرو قیمت حواله خودرو معلوم نیست !!

ترون یک رمز ارز  و شبکه بلاک چین می‌باشد. در این مطلب به معرفی ارز دیجیتال ترون ،نحوه عملکرد آن ، استخراج ، کیف پول‌های ترون و آینده رمز ارز TRX می‌پردازیم.

 

ترون چیست؟

ارز دیجیتال ترون با نشانه TRX  ارز داخلی بلاک چین ترون هست. این رمز ارز یک پلتفرم غیرمتمرکز بوده و ایجاد یک شبکه جهانی برای اشتراک گذاری مطالب رایگان در حوزه سرگرمی، هدف اصلی آن می باشد.

ترون تنها برای سرگرمی نیست، بلکه محتواهای رسانه‌ای و حتی انواع محتوا را شامل می‌شود. به عبارتی ترون امپراتوری تولید محتوا در اینترنت کنونی را مورد هدف قرار داده و به جنگ غول‌های رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی مانند اپل استور، گوگل پلی، یوتیوب، گوگل، فیس‌بوک و… رفته است. در سراسر جهان تولیدکنندگان محتوا بدون وابستگی به این رسانه‌‌ها و شبکه‌های اجتماعی، مستقیما با کاربران مرتبط می‌شوند، و بدون قبول باید و نبایدهای آن شرکت‌ها، از فعالیت و محتواهای تولید شده خود، کسب درآمد می‌کنند.

رمزارز ترون، ترونیکس می‌باشد. مانند اتریوم یا EOS همه تراکنش‌های ترونیکس در یک دفترچه عمومی ثبت می‌شود و از طریق Tron Explorer میتوان آن را پیگیری کرد.

بنیان گذار ترون

ترون در سپتامبر۲۰۱۷ با جوانی به اسم جاستین سان (Justin Sun) به جهان معرفی شد. سان علاوه ‌بر تاسیس TRON مدیر عامل BitTorrent نیز است. وی دوبار جایز “۳۰-Under-30” فوربس را دریافت کرده است.  در کنار سان، لوشن چن (Lucien Chen) از  کارکنان سابق علی بابا  قرار دارد که در حال حاضر مسئول ارشد امور فناوری در ترون می‌باشد.

دفاتر ابتدایی ارز دیجیتال ترون در سنگاپور و سانفرانسیسکو بود. اما اکنون ترون در کشورهای مختلفی شعبه دارد و حدود ۱۰۰ نفر با این تیم همکاری می‌کنند.

پیشینه تجاری Justin Sun باعث شد سرمایه‌گذارانی چون تانگ بینسن (Tang Binsen)، بنیانگذار کلش آف کینگز (Clash of Kings) و مدیرعامل استارت آپ اشتراک دوچرخه OFO، دای وی (Dai Wei) و دیگران جذب‌ آن شوند.  در واقع تیم پشتیبانی ترون از افراد با تجربه‌ای تشکیل شده است که همگی دارای سابقه‌های درخشانی می‌باشند.

نحوه عملکرد ترون

ارز دیجیتال ترون از یک پروتکل منحصر به فرد در شبکه بلاک چین استفاده می‌کند. این ارز از روش اثبات سهام بهره می‌برد و برای رمزنگاری از روشی به نام لمپورت (Lamport) استفاده می‌کند. روش رمزنگاری ترون بسیار متفاوت از روش رمزنگاری بیت کوین واتریوم است. الگوریتم لمپورت می‌تواند با حملات محاسبات کوانتومی مقابله کند. در حقیقت این  امرباعث منحصر به فرد شدن ترون شده است.

تعداد کل کوین‌های TRX حدود ۱۰۰ میلیارد واحد است که تا کنون حدود ۷۰ درصد آن انتشار یافته است. پس از در دسترس قرار گرفتن آن، TRX جدیدی به چرخه وارد نخواهد شد.

شبکه ترون ساختار سه لایه‌ای دارد که با عناوین لایه ذخیره‌سازی( Storage) ، لایه هسته مرکزی(Core) و لایه برنامه کاربردی (Application) شناخته می شوند.

لایه ذخیره سازی با قراردادهای توزیع شده ترون طراحی شده است و برای ذخیره سازی بلاک‌ها به کار می‌رود. از تئوری دیتابیس گراف برای ایجاد تنوع در ذخیره داده‌ها، استفاده شده است.

در لایه هسته مدل‌های مربوط به قرارداد هوشمند، مدیریت حساب و اجماع قرار دارند. قراردادهای ترون با زبان برنامه نویسی جاوا Java توسعه یافته‌اند و اما در آینده زبان‌های برنامه نویسی دیگری به آن اضافه خواهد شد.

برنامه نویسان ترون در لایه برنامه کاربردی می‌توانند از واسط‌های کاربری یاinterface برای ایجاد اپلیکیشن‌های توسعه یافته و غیرمتمرکز استفاده کنند. همچنین امکان سفارشی ‌سازی ولِت‌ها نیز برای آنها وجود دارد.

 TRC10 و TRC‌۲۰ چه تفاوتی با هم دارند؟TRC10 و TRC‌۲۰ چه تفاوتی با هم دارند؟

ساخت قرارداد هوشمند، برنامه غیرمتمرکز و توکن با استفاده از بلاکچین‌هایی مانند اتریوم و ترون  امکان پذیر است. ساخت توکن توسط بلاکچین پروژه توکن، بر اساس ۲ استاندارد فنی TRC10 و TRC‌۲۰ انجام می‌شود.

استاندارد “TRC10” بی نیاز از ماشین مجازی ترون (TRON Virtual Machine) است و توسط بلاکچین آن پشتیبانی می‌شود. در عوض، “TRC20” استانداردی می باشد که در قراردادهای هوشمند و بکارگیری ماشین مجازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از معروف‌ترین توکن‌های TRC10، توکن بیت تورنت (BTT) است.

آیا می‌توان ارز دیجیتال ترون را استخراج کرد؟

برخلاف بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر امکان استخراج ترون توسط کاربران وجود ندارد. تراکنش‌های ترون با استفاده از الگوریتم DPoS انجام می‌شوند. در این الگوریتم نیازی نیست تا همه کاربران در تولید بلاک و تایید تراکنش‌ها مشارکت کنند. فقط ۲۷ نماینده از تمامی شبکه در فعالیت تولید بلاک شرکت می‌کنند و به کسب درآمد می‌‌پردازند.

 کل توکن‌های ارائه شده برای این رمز ارز ۱۰۰ میلیارد واحد است، که ۶۵ میلیارد آن در حال گردش می‌باشد. در حال حاضر نمی‌توان این ارز دیجیتال را به صورت مستقیم و با پول فیات خریداری کرد. برای خرید آن ابتدا باید ارزهای دیجیتال دیگری مانند بیت کوین، اتریوم و یا تتر خریداری کنید، سپس در پلتفرم‌های مبادله، آن‌ها را با ترون مبادله کنید. پس از پایان مراحل خرید ترون خریداری شده به کیف پول شما برگشت واریز می‌شود و شما می‌توانید از آن برای سرمایه‌گذاری بهره ببرید.

مزایای ارز دیجیتال ترون

هرینه پایین تراکنش‌ها: هزینه تراکنش در ترون تقریباً و به ازای هر تراکنش حدود ۰٫۰۰۰۰۰۵ سنت است.

حجم بالای تراکنش:  تراکنش‌ها در سیستم ترون بدون محدودیت است. در این سیستم حدود ۱۰۰۰ تراکنش در ثانیه مدیریت می‌شود. این در حالی است که تراکنش‌ها در اتریوم که رقیب ترون می‌باشد، حدود ۱۵ تراکنش در ثانیه است.

داشتن پشتیبانی و محبوبیت:  ترون در بسیاری از صرافی‌ها معامله می‌شود و کاربران زیادی جذب آن شده‌اند. پشتیبانی از ترون در حد وسیعی است و تعداد کاربر‌ان آن حدود یک میلیون نفر گزارش شده است.

مزایا و معایب ترون چیست؟

معایب ارز دیجیتال ترون

عرضه بسیار گسترده ترون، تنها ایرادی است که به آن وارد شده است. این امر برای پایین نگه داشتن قیمت کوین و حمایت از پذیرش گسترده ‌آن انجام شده است. با این حال عرضه عظیم دارای اثرات وارونه‌ای است و بسیاری از کاربران با “قیمت پایین و عرضه بالا” راحت نیستند.

مبادله ترونیکس

 مبادله TRX در شبکه‌ این رمزارز به سه اصل مهم نیاز دارد.

۱-فضایی برای ذخیره‌سازی ارزهای خریداری شده،

۲-پلتفرم خرید و فروش و صرافی واسط که مبادله گرها را به هم متصل نماید،

۳-صرافی یا کیف پول الکترونیک.

کیف پول‌های ترون

برای ذخیره‌سازی  ارز دیجیتال ترون نیاز دارید از کیف پول الکتریکی و یا سخت‌افزاری استفاده کنید. با توجه به اینکه شبکه ترون منحصر به فرد می‌باشد، امکان ذخیره‌سازی آن نیز در هر کیف پولی وجود ندارد و حتماً باید از کیف پول‌های مشخصی استفاده نمایید. از مشهور‌ترین آن‌‌ها که دارای نرم افزارهای رایگان هستند، کیف پول‌های‌ ترون لینک، اتمیک والت و تراست والت هستند. کیف پول سخت افزاری ترون نیز لجرولت می باشد. از دیگر کیف پول‌ها می‌توان به والت های زیر اشاره کرد:

  • کیف پول ترزور
  • کیف پول سخت افزاری Sugi
  • کیف پول دیجیتال ImToken
  • کیف پول تحت وب و موبایل Eidoo
  • کیف پول تحت وب Tronscan
  • کیف پول دیجیتال Cobo

چگونه ارز دیجیتال ترون بخرم؟ 

استفاده از صرافی رمز ارزها، آسان‌ترین روش برای خرید ترون می باشد. کاربران ایرانی می‌توانند به دو روش زیر در صرافی‌های ارز دیجیتال، TRX خریداری کنند:

  • خرید ریالی ارز دیجیتال با کارت بانکی (صرافی ایرانی)
  • معامله جفت ارزها؛ مثلاً تبدیل تتر به ترون (صرافی ایرانی یا خارجی)

با توجه به اینکه ما ایرانی‌ها از سوی صرافی‌های رمز ارز خارجی تحریم هستیم، مطمئن‌ترین روش خرید ترون در ایران، ثبت نام در یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی می‌باشد.

آینده ترون

طبق پیش‌بینی‌های فعلی، همه چیز برای ارز دیجیتال ترون در سال‌های آتی خوب به نظر می‌رسد. گرچه قیمت ترون (TRX) به سرعت و به این زودی‌ها به ۱۰ دلار یا بیشتر از آن نخواهد رسید، اما با توجه به افزایش پذیرش فناوری و رمز ارز آن، احتمال می‌رود که ترون رشد پایداری را تجربه خواهد کرد.

جمع بندی

پروژه ترون یک پلتفرم دیجیتال غیرمتمرکز است. اغلب پروژه‌های دنیای کریپتوکارنسی بر بستر بلاک چین متولد شده‌اند و دارای رمز ارز بومی خود هستتند. Tronix یا TRX ارزدیجیتال این شبکه است. مهم‌ترین هدفی که برای شبکه ترون مطرح شده است، میزبانی یک سیستم سرگرمی جهانی برای به اشتراک گذاری مقرون به صرفه محتوای دیجیتال می‌باشد و همین امر خرید ترون را جذاب‌تر کرده است. ترون اهداف بسیار درخشانی دارد و بدلیل داشتن بلاک چین اختصاصی خود ارزش سرمایه گذاری دارد.

 

1 نظر در “ارز دیجیتال ترون چیست؟ آیا ترون ارزش سرمایه‌گذاری دارد؟

  1. سلیمانی گفت:

    سلام چه صرافی هایی از ترون پشتیبانی می کنند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *