انگیزشی

رازهای غلبه بر فقر |پولدار شدن ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

وقتی مردم به فقر فکر می‌کنند، بیشتر آنها تنها راه حل  برای غلبه بر فقر را افزایش درآمد از طریق کار سخت می‌دانند. اما رفع این مشکل ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

در واقع علاقه به زندگی افراد پولدار لزوما به دلیل پولی که ‌آنها به دست می‌آورند نیست، بلکه به دلیل شیوه‌ی زندگی رؤیایی آنها و آزادی بیشتری است که ثروتمندان برای خانواده، علایق و تحقق آرزوهای‌شان دارند.به هرحال غلبه بر فقر و پولدار شدن اتفاقی نیست و برخی از عوامل بیرونی و درونی بر فرآیند پولدار شدن تأثیر می‌گذارد. بایدها و نبایدهایی در زندگی روزمره وجود دارند که نقش مهمی در این فرآیند ایفا می‌کند.

افرادی که بر فقر خود غلبه کرده‌اند ویژگی‌های مشترک فراوانی دارند. اگر می‌خواهید بر فقر خود غلبه کنید، باید از رموز آن آگاه شوید. به همین منظور ما سعی کردیم در این مقاله رازهای غلبه بر فقر را با شما در میان بگذاریم و از تجربیات ثروتمندان در این زمینه با شما صحبت کنیم.

چگونه بر فقر غلبه کنیم

برای خود اهداف دست‌یافتنی و ویژه ای را تعیین کنید.

اگر می خواهید بر فقر خود غلبه کنید در مرحله اول برای خود هدف تعیین کنید و برای رسیدن به آن تلاش کنید، چرا که ثروت در طول زمان به وجود می‌آید نه در یک شب. به طور مثال مشخص کنید تا فلان تاریخ به هدف‌تان برسید.

طبق اطلاعات بدست آمده از پژوهشی، بیش از ۶۰ درصد افراد پولدار هر روز بر اهداف‌شان تمرکز می‌کنند. اهدافی که این افراد برای خود تعیین می‌کنند، از طریق اقدامات فیزیکی خاصی قابل دست‌یابی است.

سخت‌کوش باشید.

دواین جانسون (Dwayne Johnson) فردی است که از فقر به هالیوود رسیده است. وقتی از وی درباره راز موفقیت‌اش پرسیدند، در جواب گفت که هیچ سرّی وجود ندارد غیر  از این که  همیشه سخت‌کوش‌ باشید تا یک گام به تحقق رؤیاهایتان‌ نزدیک‌تر شوید.

برای وقت‌تان ارزش قائل‌ شوید و از آن عاقلانه استفاده کنید.

هدر دادن زمان در دنیای پُر از عوامل منحرف‌کننده امروزی کار ساده‌ای است. اگر می‌خواهید بر فقرتان غلبه کنید،هرگز اجازه ندهید وقت‌تان به هدر برود. افراد پولداربه خوبی می‌دانند زمان از دست رفته هرگز برنخواهد گشت و به این دلیل زمان برای آنها منبع بسیار ارزشمندی به حساب می‌آید.

از افکار فقیرانه دوری کنید.

اینکه باور کنید میتوانید ثروتمند باشید، پس باور دارید ‌آنقدر پول زیاد هست که بتوانید زیاد پول داشته باشید. افراد فقیر باور دارند که پول درآوردن سخت است و پول خوشبختی نمی‌آورد. اما باید بر افکار فقیرانه خود غلبه کنید تا فقر نیز از شما دور شود.

با افراد هم‌فکر و مثبت اندیش معاشرت کنید.

جیم رآن (Jim Rohn) کارآفرین، نویسنده و سخنرانِ انگیزشی معتقد است خصلت‌های فرد میانگین خصلت‌های ۵ نفری می‌باشد که بیش از دیگران، با آنها است.

افراد منفی‌باف و افرادی که بیشتر درباره فقر صحبت می‌کنند، بر ذهن و اعمال دیگران تأثیر می‌گذارند و او را پایین می‌کشند. در زندگی افراد پولدار جایی برای این افراد نیست. بنابراین برای حفاظت از خود در برابر افراد منفی و غلبه بر فقر خود، با دوستانی رابطه برقرار کنید که برای پیشرفتِ بیشتر به شما انگیزه بدهند.

یاد بگیرید که دنیای مالی چگونه عمل می‌کند.

داشتن دانش مالی مناسب، عامل اصلی برای زنده ماندن و غرق نشدن در بدهی و تعهدات مالی و رهایی از فقراست. برای اینکه به کارشناسان مالی تبدیل شوید، وقت اختصاص دهید و آموزش ببینید. در نهایت، ثروت شما در راستای اهداف‌تان قرار خواهد گرفت نه در خلاف  جهت آن.

قدرتمندترین و تنها دارایی که همه ما داریم ذهنمان است. اگر به خوبی آموزش ببیند باعث می‌شود فوق‌العاده ثروتمندتان کند.

علت فقر چیستبا فقر کنار نیایید.

در این دنیا هیچ کس وجود ندارد که از صمیم قلب از فقیر بودن خود راضی باشد. یکی دیگر از رازهای غلبه بر فقر این است که واقعاً بخواهید پولدار شوید و تمام عوامل درونی که باعث می‌شوند توافق کنید و با فقر زندگی کنید را از بین ببرید. بیل گیتس می‌گوید “اگر فقیر به دنیا آمده‌اید این تقصیر شما نیست، اما اگر در فقر بمیرید، قطعا مقصر خودتان هستید”.

برای غلبه بر فقر سرمایه گذاری کنید.

سرمایه‌گذاری یکی از اصلی‌ترین رازهای غلبه بر فقرو همچنین یک کلمه کلیدی مهم در راه رسیدن به موفقیت و پول است.

سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی مانند سکه، طلا، ارز و حتی ارزهای دیجیتال می‌توانند به شما در رسیدن به اهداف‌تان کمک کننده باشند. اما مسئله این است که اگرنمی‌دانید با مقدار پولی که در اختیار دارید چگونه و کجا سرمایه گذاری کنید می‌توانید از مشاوران ما در این زمینه کمک بگیرید.

تماشای فیلم و سریال را کنار بگذارید و مطالعه کنید.

تماشای تلویزیون، یکی از اصلی‌ترین عوامل در هدر دادن زمان است. تقریبا نه تنها هیچ ارزش افزوده‌ای برای‌تان ندارد، بلکه منجر به بی‌تحرکی، چاقی و بیماری می‌شود. سعی کنید عادت‌های بد زندگی‌تان را کنار بگذارید و در عوض با مطالعه کتابهای مفید درباره عادات و ویژگیهای افراد ثروتمند بر فقر خود غلبه کنید.

فرصت‌ها را از دست ندهید.

سعی کنید همیشه در مکان و زمان مناسب قرار بگیرید تا بتوانند تا حد ممکن از امکاناتی که در حال حاضر در اختیار دارید استفاده لازم را ببرید. بعضی از فرصت‌ها، تجربیاتی هستند که می‌توانند زندگی شما را متحول کنند.

فرصت های بزرگ با چشم دیده نمی‌شوند، آنها را با دهن‌تان ببینید.

به جای تمرکز بر خرج کردن پول، بر به دست آوردن آن تمرکز کنید.

زیاد پول خرج نکنید و بیشتر به دنبال به دست آوردن آن باشید.

ترس را کنار بگذارید.

بدانید که این ترس هست که باعث می‌شود اغلب افراد فقیر باشند. چرا که ترس افراد را در شغلشان نگه می‌دارد. ترس از اینکه نتوانند صورت حساب‌هایشان را پرداخت کنند، ترس از اینکه اخراج شوند، ترس از اینکه پول کافی نداشته باشند، ترس از دوباره شروع کردن. همه این ترس‌ها باعث می‌شوند فرد در جایگاه کنونی خود بماند و فقر خود را بپذیرد.

تسلیم نشوید.

غلبه بر فقریک ‌شبه اتفاق نمی‌افتد و نیازمند صرف وقت و تلاش زیادی است. باید بدانید این مسیر، مسیری پُر از موانع و شکست‌هاست. اما نهایت تلاش خود را بکنید تا در نهایت به هدف خود برسید. مسئله‌ی مهم این است که مقاوم و محکم باشید و هرگز تسلیم نشوید.

چرا که شما وقتی فقیر هستید که تسلیم شوید.

جمع بندی

آنچه در این مطلب در خصوص رازهای غلبه بر فقر به شما گفته شد، در حقیقت تجربه‌ افراد مشهور و ثروتمندی مانند بیل گیتس، ایلان ماسک، رابرت کیوسامی، گرنت کاردون و استیو سیبولد بود که بر فقر خود غلبه کردند و توانستند جزو ثروتمندترین افراد مشهور شوند.

البته دانستن این اطلاعات می‌تواند در راه ثروتمند و موفق شدن شما بسیار تاثیر‌گذار باشد، اما کلید طلایی که در این خصوص باید بدانید این است که موفقیت و ثروت با جادو حاصل نمی‌شود و برای رسیدن به آن باید با جان و دل تلاش کنید.

 

 

 

دیدگاهی در مورد “رازهای غلبه بر فقر |پولدار شدن ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید.

  1. جعفری نژاد گفت:

    خیلی عالی توضیح دادین ممنونم ازتون استاد عزیز

  2. رسول اقایی گفت:

    سلام و عرض ادب
    ممنون از مجموعه شما که مطالب مفیدی رو انتشار میدید و باعث انگیزه برای پیشرفت در زندگی ما میشید

  3. ویدا نجفی گفت:

    سایتتون عالیه در هر زمینه ای مطلب میزارین ادم سرگرم میشه

  4. baharan گفت:

    ممنون از سایت خوبتون و مقالات عالیتون، میشه لطفا چند سایت خارجی معرفی کنین که در اون مقالات آموزشی برای رشد شخصی و موفقیت همراه با فایل صوتی برای تقویت زبان انگلیسی داشته باشه؟؟؟؟؟؟ ممنون

  5. نسا صفاری گفت:

    سلام همه چی در دنیای مادی بستگی به ارسال امواج مثبت یا منفی ما دارد.
    اگر اگاهانه مثبت نگرباشیم و باور به فراوانی داشته وهدف راهرلحظه بیاد داشته وتمرکز روی آن نماییم موفقیت حاصل باورسازان است وبس

  6. حمید زاکری گفت:

    خیلی مفید بود ، تفکر ثروتمند تولید حالت میانه روی می کند وبسیار از مشکلات جامعه را رو به کاهش سوق میدهد ،از وقوع بسیار مشکلات جلو گیری میکند:
    ۱_ مشکلات روحی
    ۲_ مشکلات خانوادگی
    ۳ _ مشکلات رفتاری
    موفق و رو به پیشرفت باشی

  7. سیامک نعمتی گفت:

    نکات و راه های مناسب بسیار خوبی بودند برای موفقیت در کسب و کار

  8. حمید رجبی گفت:

    خیلی عالی بود ممنون از توضیحاتتون👌

  9. PARISA گفت:

    خیلی خوب و عالی توضیح دادین میشه لطفا تکنیک های ثروتمند شدن رو هم بزارید

  10. نگین گفت:

    با سلام و خسته نباشید مرسی از کانال وی ای پی و تحلیل های عالیتون استاد عزیز

  11. مجید گفت:

    سلام عالی و مفید بود ممنون

  12. RAHELE گفت:

    سلام ممنون بابت مطالب خوبی که توی سایتتون قرار دادین.

  13. ارکان گفت:

    خسته نباشید عالی بود استاد

  14. رضا گفت:

    سلام وقت بخیر عالی توضیح دادین مفید بود ممنون.

  15. ماریا گفت:

    با سلام و عرض ادب
    ممنون از زحمتای بی نظیرتون استاد لطفا تحلیل هاتون رو توی سایت هم قرار بدین تا در مواقع قطعی اینترنت از سایت پیگیری کنیم.

  16. mahdi گفت:

    سلام چه کتابی برای ثروتمند شدن خوبه بنظرتون؟

    1. تیم آکادمی مالی مسعود گفت:

      با سلام یه کتابی که خودم خیلی بهش علاقه دارم پدر پولدار پدر بی پول رابرت کیوساکی هست

  17. جواد گفت:

    سلام
    واقعا پدر مادر چرا انقدر اسرار دارن که دکتر مهندس بشیم شاید اصلا به یع شغل ازاد علاقه مندیم….

  18. ستاره گفت:

    عالی بود مطالبون دست خوش
    خیلی از شغلای ازاد هستن که حقوقش بالاتر از شغلای اداریه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *