مفاهیم پایه رمزارزها

متاورس چیست؟

کدملی و حواله لاماری اصلا خرید نداریم در این مورد تماس نگیرید با تشکر || حواله تیگو ، مدیران خودرو و کرمان موتور اصلا خرید نداریم در این مورد اصلا تماس نگیرید با تشکر

 متاورس چیست؟

 متاورس نسل بعدی اینترنت هست که محیط‌های مجازی سه بعدی آنلاین رو شامل می‌شه. این دنیای مجازی از طریق عینک‌های واقعیت افزوده- هدست‌های واقعیت مجازی- گوشی‌های هوشمند- کنسول‌های بازی و رایانه‌های شخصی قابل دسترسی هست.

متاورس شبکه‌ای گسترده از جهان‌ها و شبیه سازی‌های سه بعدی پایدار هست که به صورت آنی و لحظه به لحظه پردازش می‌شه و در آن هویت اشخاص- اشیای فیزیکی- تاریخ بشر و حتی سیستم‌های پرداختی پیوستگی خودشون رو حفظ و همزمان تعداد زیادی از افراد را به صورت مجازی رو تو خودشون جا می‌دهند.

متاورس چیستبنیانگدار متاورس

مارک زاکربرگ موسس شرکت فیسبوک در اکتبر سال ۲۰۲۱ نام شرکت خود را رسما به متا (Meta) تغیر داد و ورود خود را به حوزه متاورس اعلام کرد.

مفهوم متاورس

 Metaverse خود را به عنوان یک پروژه بلاکچین عمومی و منبع باز معرفی می‌کند که هدف آن عرضه زیرساخت اصلی برای اهداف اجتماعی و شرکتی و خصوصی هست. هدف متاورس  ایجاد جهانی است که در آن دارایی‌های دیجیتال و هویت‌های دیجیتال از یک واسطه ارزشمند پشتیبانی کنند. متاورس فضاهای آنلاینی ایجاد می‌کند که در آن تعاملات کاربر از فناوری فعلی پیشرفته تر است.

کاربران می توانند وارد فضایی شوند که در آن دنیای دیجیتال و فیزیکی همگرا می‌شوند. در آینده، شما قادر خواهید بود با دوستان و خانواده دور هم جمع شوید، کار کنید، یاد بگیرید، بازی کنید و یا خرید کنید.

واقعیت مجازی VR تو متاورس

 Virtual Reality که به اختصار به آن VR گفته می‌شه به یک دنیای دیجیتال گفته میشه که کاربر می‌تواند وارد آن شده و با اشیاء و اتفاقات موجود در آن ارتباط برقرار کنه. الان این بحث به کمک عینک‌های واقعیت مجازی ممکن است. در واقع شما به واسطه‌ی یک عینک مخصوص، وارد یک دنیای دیجیتالی می‌شوید و می‌توانید در این دنیا تجربیات متفاوتی داشته باشید.

واقعیت افزوده AR تو متاورس

Augmented Reality که به اختصار به آن (AR) هم گفته می‌شود، در کنار واقعیت افزوده (VR) می‌تواند دیگر ابزار تحقق متاورس باشد. واقعیت افزوده چیزی را به دنیای ما اضافه می‌کند. این چیز می‌تواند یک کاراکتر یا یک شی‌ء دیجیتالی باشد.

متاورسفیس بوک و متاورس

شرکت فیس بوک تاکنون تنها به عنوان یک شرکت فعال در زمینه‌ی شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد اما با وجود تحولات اخیر و تغییر نام فیس بوک به متا، قصد دارد با تمرکز بیشتری به متاورس بپردازد.

در سال‌های گذشته می‌توانستیم به تدریج این تغییر نگرش زاکربرگ و شرکتش را ببینیم. از عرضه‌ی هدست‌های واقعیت مجازی Oculus گرفته تا عینک‌های واقعیت افزوده و مچ‌بند‌های هوشمند همگی نوید این تغییر را می‌دادند.

در نهایت زاکربرگ این واقعیت را با تغییر نام فیس بوک به متا علنی کرد و با انتشار ویدیویی آینده‌ی دنیا با متاورس را به همگان نشان داد.

متاورس و دنیای کریپتوکارنسی

متاورس می‌خواهد امکان خرید و فروشی را که در دنیای خودمان است در دنیای مجازی نیز فراهم کند. دنیای مجازی هم مانند دنیای واقعی، اموال و دارایی‌هایی برای خود دارد. در متاورس هر کسی دارایی‌هایی مثل زمین، ساختمان، چهره و … دارد و می تواند در متاورس معامله می‌کند.

 مانا MANA  تو دنیای متاورس

پلتفرم بازی Decentraland یک جهان مجازی و واقعیت افزوده شبیه به متاورس است و اقتصاد کاملا دیجیتالی دارد. در این پلتفرم کاربران می‌توانند از محتواها و برنامه‌هایی که میسازند کسب درآمد کنند و در ازای فعالیت‌هایشان رمز ارز بگیرند. ارز دیجیتال مانا، در بستر اتریوم است و برای پرداخت‌های درون بازی استفاده میشود. کاربران و بازیکن‌ها می توانند از این ارز برای خرید زمین بازی، کالاهای مجازی، امکانات و خدمات پلتفرم استفاده کنند.

 انجین کوین تو متاورس

این ارز دیجیتال نیز با استاندارد ERC-20 توسعه پیدا کرده است. این توکن ابزاری برای خرید و فعال سازی آیتم‌های درون بازی. عرضه اولیه ENJ در نمایشگاه بین­‌المللی انجین کوین که از جولای تا نوامبر ۲۰۱۷ برگزار شده بود، انجام شد و سرمایه تقریبی ۲۲ میلیون دلار را به خودش اختصاص داد. در این نمایشگاه  تقریباً ۸۰ درصد از کل توکن های عرضه شده، فروخته شد و مابقی هم بین تیم موسس، شرکت و سرمایه گذاران تقسیم شد.

سند تو متاورس

Sandbox یک اکوسیستم بازی مبتنی بر اتریوم است. سند باکس یک دنیای مجازی غیرمتمرکز است که در آن کاربران می‌توانند دارایی‌های مجازی خودشان را در یک فضای واقعیت مجازی طراحی کنند، به اشتراک بگذارند و بفروشند.

این ارز دیجیتال یکی از چند دنیای مجازی مبتنی بر بلاکچین است که تلاش دارد فرم و محتوای بازی‌های مجازی را تغییر بدهد و به سازندگان و تولید کنندگان محتوا در حوزه‌ی بازی‌های دیجیتال پاداش بدهد.

متاورس چیست بلاک توپیا تو متاورس

 Bloktopia  یک تجربه واقعیت مجازی را برای دنیای ارز های دیجیتال  فراهم می‌کند و کاربران را در یک محیط فراگیر دور هم جمع می‌کند. دارندگان این توکن به عنوان Bloktopians شناخته می‌شوند.

کاربران برای اولین بار با این پلتفرم می‌توانند به اطلاعات رمزنگاری شده و محتوای همه جانبه در یک مکان دسترسی پیدا کنند. Bloktopians می‌توانند از طریق مالکیت املاک ، بازی کردن، ساخت شبکه و … کسب درآمد کنند.

 اکسی در متاورس

ارز دیجیتال اکسی یعنی توکن AXS نیز یکی دیگر از ارزهای برتر در متاورس است. این ارز در برخی از کشورها از جمله فیلیپین و ویتنام نقش قابل توجهی در توسعه اقتصاد دیجیال آن کشورها داشته است.

اکسی اینفینیتی Axie Infinity نوعی بازی مبتنی برNFT  هست که بر روی بلاکچین اتریوم قرار دارد. این ارز دیجیتال در سال ۲۰۱۸ متولد شد و توکن مربوط به پروژه اکسی، ارز دیجیتال AXS مبتنی بر استاندارد ERC20 می باشد.

 FTX در متاورس

همانطور که در بالا اشاره کردیم مدیرعامل فیسبوک در تلاش است که شرکتش را به یک شرکت متاورس تبدیل کند و سرمایه گذاری زیادی روی آن انجام داده است در نتیجه دور از انتظار نیست که در آینده شاهد رشد چشمگیر قیمت این رمزارز به عنوان سهام توکن شده فیسبوک باشیم.)

 ایندکس در متاورس

این توکن هم یک ارزERC-20 هست و بر بستر اتریوم قرار دارد. با ارز دیجیتال متاورس ایندکس، کاربران می ‌توانند در زمینه NFT ها، بازی‌های آنلاین و واقعیت مجازی فعالیت کنند. این ارز مارکت کوچکی دارد و ارزش کل بازارش به ۴۰ میلیون دلار است.

 اطلس در متاورس
  •  بازی استار ATLAS  یک پلتفرم گیمینگ چند نفره بزرگ است که در فضای واقعیت مجازی  انجام میشود. این بازی یک شبیه ساز واقعی با کیفیت بالاست و روی unreal Engine 5 انجام میشود.

    در این بازی سه تا گروه وجود دارد که با هم رقابت می‌کنند و کاربر این بازی باید جز یکی از این گروه‌ها باشد. به علاوه در این بازی یک شبیه ساز پرواز هم داریم که برای خیلی از کاربران جذابیت زیادی دارد.

    این بازی روی بلاکچین سولانا Solana ساخته شده و توکن اختصاصی آن استار اطلس نام دارد. از توکن های ارز دیجیتال ATLAS درون بازی برای خرید دارایی ها و NFT های پلتفرم استفاده می‌شود. 

متاورس
متاورس چه زمانی ایجاد شد

بعضی وقت ها گفته میشود که ما همبن الان هم در دنیایی سرشار از واقعیت افزوده زندگی میکنیم  زیرا بخش کثیری از زندگی ما کاملا دیجیتالی شده است اما بزرگ ترین مانع تحقق متاورس محدودیت های سخت افزاری و قدرت پردازش کنونی است .

در حال حاضر شبکه جهانی اینترنت در سطحی نیست که بتواند از دنیای دیجیتال و واقعیت افزوده پشتیبانی پایدار داشته باشد و همزمان میلیون ها کاربر را مدیریت کند.

همانطور که هیچکس متوجه‌ تغیر اینترنت از نسل اول به نسل دوم نشد، توسعه و پیشرفت متاورس هم با حضور گسترده‌تر افراد در دنیای مجازی و پیوند زدن هرچه بیشتر هویت خود به زندگی دیجیتال، اتفاق خواهد افتاد.

دیدگاهی در مورد “متاورس چیست؟

  1. سالار رسمتی گفت:

    امکانش هست توی ایران هم اتفاق بیافته؟؟

  2. تینا گفت:

    واو چع شگفت انگیزه واقعااا

  3. ahmad گفت:

    سلام دنیای متاورس موضوع جالبی میشه وقتی گسترش پیدا کنه

  4. behzad.toraj گفت:

    تشکر از اطلاع رسانی شما

  5. hedi گفت:

    سلام و ادب و سپاس از مطلب خوبتون. لطفا بیشتر بنویسید. به ویژه از این نظر که چطور می توان با این متاورس کار انجام داد.

    1. تیم آکادمی مالی مسعود گفت:

      سلام لطفا سایر مقالات ماهم دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *