خودرویی, مطالب پایه حواله خودرو

خطرات حواله خودرو

اگر حواله خودرو دارید لطفا به صورت پیامکی زمان تحویل و نوع حواله (طرح عادی ،فرسوده یا مادران ) ارسال کنید تا قیمت تعیین کنیم

در ایران، فروش حواله خودرو به صورت جداگانه و بدون فروش خودروی مربوطه، غیرقانونی است. به عبارت دیگر، فروشنده نمی‌تواند فقط حواله خودرو را به خریدار بفروشد، بلکه باید همزمان با حواله، خودروی مربوطه را نیز به خریدار تحویل دهد. این قانون به منظور جلوگیری از تقلبات در بازار خودرو و حفظ حقوق خریداران تصویب شده است. خطرات حواله خودرو در صورت نادیده گرفتن شرایط رسمی خیلی بیشتر از مزایای ان است

در صورتی که فروشنده به صورت غیرمجاز حواله خودرو را به فروش برساند، قابلیت انتقال مالکیت خودرو به خریدار از بین می‌رود و حقوق قانونی خریدار به خطر می‌افتد. همچنین فروشنده نیز با تخطی از قانون، در معرض مجازات قانونی قرار می‌گیرد.

لذا بهترین راهکار برای خرید و فروش حواله خودرو، انجام تراکنش با رعایت قوانین و مقررات مربوطه است. گروه خودرویی مسعود به تفصیل این نکات را شرح داده است . ( نحوه معامله حواله خودرو )

آگاهی از خطرات حواله خودرو

 

برای گرفتار نشدن به کلاهبرداری حواله ، باید به نکات زیر توجه کنید:

از مجوعه ها و وب‌سایت‌های معتبر خرید و فروش کنید: برای خرید و فروش از وب‌سایت‌ها، بهتر است از سایت‌های معتبر و معروف استفاده کنید و در صورت امکان از راه‌های امن پرداخت مانند کارت‌های بانکی و پرداخت اینترنتی استفاده کنید.

از قبل تحقیق کنید: قبل از خرید یا فروش کالایی ، برای مطمئن شدن از معتبر بودن فروشنده، اطلاعات لازم را درباره فروشنده و کالا جمع آوری کنید.

مراقب شماره تلفن‌های ناشناس باشید: در صورتی که یک شخص با شما تماس می‌گیرد و هویتش مشخص نیست، به اطلاعات شخصی خود پاسخ ندهید و هیچگونه اطلاعات بانکی و یا شماره کارت را به آن شخص ندهید.

از شبکه‌های اجتماعی با احتیاط استفاده کنید: در شبکه‌های اجتماعی، از پیام‌های مشکوک و مدعیانی که برای شما پیام می‌دهند و هویتشان مشخص نیست، پرهیز کنید.

به طور کلی، همواره باید مراقب باشید و از راه‌های امن برای خرید کالا و ارتباط با افراد استفاده کنید. در صورت مشاهده هرگونه نشانه‌های کلاهبرداری، به مراجع مربوطه گزارش دهید.

برای ارائه اطلاعات و پرداخت هزینه‌ها از راه‌های رسمی و شناخته شده استفاده کنید.

همواره به دقت و با مطالعه کامل، شرایط و قراردادهایی که قرار است امضا کنید را بررسی کنید.

در صورتی که به هر دلیلی مشکوک به یک معامله هستید، از آن صرف نظر کنید.

 

دیدگاهی در مورد “خطرات حواله خودرو

  1. روح الله گفت:

    سلام ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین

  2. حسن گفت:

    خیلی ممنون که این مطالب مفید و خوب رو در اختیارمون قرار دادین.

  3. احسان محسنی گفت:

    سلام من یدونه حواله فروختم به پسر عموم هنوز پولمو نداده خودشم تهدید میکنه سفته چون ازم داره اونارو بزاره اجرا . به نظرتون من چیکار میتونم بکنم

  4. علیسان گفت:

    متاسفانه من یه بار درگیر اینجور بدبختی شدم خدا نصیب هیشکی نکنه .

    1. هلما گفت:

      اشکال نداره پیش میاد باز شما یه بار درگیر شدین من دو بار سرم کلاه رفته البته زمینه هاشون فرق میکرد.😅شما شکر کنید یه بار سرتون کلاه رفته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *